عطر سرد

فروشگاه اینترنتی خرید عطر هشتم,ادکلن گرم,عطر چیست

محل درج آگهی و تبلیغات
نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 25 فروردين 1395 توسط leila

توان نام برد. این روغن ها از سرتاسر جهان فراهم می شوند. چوب سندل که بسیار گران نیز هست از هندوستان، گل های رز از بلغارستان، آفریقای شمالی و فرانسه و ...، نمونه محصولات حیوانی نیز مشک (مشک از غده کوچکیدر نزدیک آلت تناسلی آهوی مشک زای نر) و بیدستر (بیدستر از ترشحات حیوانی شبیه به خز به دست می آید) هستند. از آن جا که تقاضا برای مصرف عصاره ها روز به روز افزایش می یابد، برای همین عطرهای صنعتی به طور روزافزونی جای عطرهای طبیعی را می گیرند.قبل از این که یک عطر الکلی در شیشه بسته بندی و به بازار ارایه شود، باید مدتی نگهداری شود و این زمان به خاطر آن است که اگر چربی و یا نوعی از مواد اولیه در عطر وجود داشته باشد، رسوب داده و جدا شود. این زمان دو ماه به طول می انجامد. عطرهای الکلی بهتر است در ظروف شیشه ای نگهداری شوند و از ورود هوا و نور در آنها جلوگیری شود. ترکیبات دیگری که در عطرها بکار می روند، اسانس لیموترش اگر با تقطیر بدست آید، در شیرینی پزی و اگر با استخراج بدست آید، در نوشابه سازی کاربرد خواهد داشت.برخی اجزای اصلی اسانس هایی که با استخراج یا تقطیر بدست می آیند عبارتند از: هــمان طـور کـه درصد (غلظت) ترکیبات معطر (اروماتیک) کاهش می یابد، شـدت و طول عـمـر عطر نیز کاهش می یابد. تـرکیـب آب و الـکل بعنوان حلال مواد معطر بکار میرود. در عمل گرمای بدن سبب میگردد تـا حـلال بـسرعت تـبـخیر شده و عـطر بـروی پـوست بـاقـی بـماند تا بتدریج طی چندین ساعت تبخیر گرددما مجبوریم از همان معیار چشایی برای شناسایی نوع بوی عطر استفاده کنیم: “شیرین”، “تلخ”، “ترش”. چند رده‌بندی‌ دیگر مانند انواع را\nیحه‌ی گل‌ها یا میوه‌ها یا حتی بوی چوب درختان و شکلات و توتون نیز وجود دارد ولی این سه نوع رایحه به اضافه‌ی “سرد” و “گرم” ساده‌ترین معیارهای ما برای شناسایی عطرها هستند. علاوه بر صفات “تند” و “ملایم” شاید بخش‌های بدن و لباس شما می‌نشینند.▪ ۱۰ دقیقه فرصت دهید:وقتی برای خرید عطر می‌روید، بیشتر عطرها پس از اسپری شدن روی پوست بدن بوی تندالکل می‌دهند و شما را به اشتباه می‌اندازند. راه‌حلش آسان است. ۱۰ دقیقه صبر کنید تا بوی عطر با بوی طبیعی بدن شما بیامیزد و آن‌وقت بوی واقعی عطر را استشمام کنید.▪ بیشتر از سه عطر را امتحان نکنید:توصیه ما این است که شما بیش از سه عطر را روی پوست‌تان امتحان نکنید چون دیگر بوی عطر چهارمی به بعد را احساسنخواهید کرد و نمی‌توانید در انتخاب آندقت کافی داشته باشید. خستگی حس شامه شما اجازه نمی‌دهد بو را به درستی احساس کنید. بوییدن قهوه در بین این انتخاب‌ها به شما کمک می‌کند بوی عطر بعدی را تشخیص دهید.▪ شیشه‌ها شما را راهنمایی می‌کنند:شاید برای شما دشوار باشد که بوی عطر گرم و یا سرد را تشخیص دهید. اگر شما عطر را از یک مارک معتبر خریداری کنید به‌‌طور‌معمول شیشه‌ عطرها شما در مرحله بعد عطرساز با ترکیب رایحه‌ها و مواد معطر مختلف به بوی مورد نظر دست یافته و فرمول آن را به مشتری می‌فروشد. این عطرها آنگاه یا در ساخت محصولات دیگر، بعنوان رایحه‌های کاربردی (مانند شامپو، لوازم آرایش، شوینده‌ها، داخل اتومبیل و غیره) استفاده گشته، و یا بعنوان رایحه‌های لطیف (fine fragrance) در جامعه بازاریابی شده و به فروش می‌رسند. اگرچه هیچ روش یگانه و استانداردی برای ساخت و فرمولبندی عطر وجود ندارد، اما چارچوب‌های کلی ای وجود دارند تا چطور یک عطر، از یک مفهوم می‌تواندساخته شود. خیلی از افزودنیهای موجود در عطر در بوی آن تاثیری ندارند. خیلی از عطرها حاوی مقادیری از آنتی اکسیدان‌ها و مواد رنگزا می‌باشند تا طول عمر و بازاریابی و فروش آنها را بهبود بخشند. عطرها از طریق مهندسی معکوس با استفاده از تکنیک‌های تحلیلی ای نظیر کروماتوگرافی گازی- اسپکترومتری جرمیGas chromatography–mass


.: Weblog Themes By Pichak :.


تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است

تبليغاتclose
دفتر مقام معظم رهبری